Rüyada kurumuş dere yatağı görmek

Rüyada kurumuş dere yatağı görmek çok daha mutlu olunacağına, iç sıkıntısına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, işlerdeki verimin artacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işarettir.

Rüyada kurumuş dere yatağı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle sizi şaşırtabilirler veya beklenmedik hareketleri olabilir.

Rüyada kurumuş dere yatağı görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine işarettir.

Rüyada kurumuş dere görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada dere yatağı görmek sonradan da çok üzüleceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada kurumuş patlıcan görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş kan lekesi görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada kara kurum görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada soba kurumu temizlemek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments