Rüyada kuru üzüm yediğini görmek

Rüyada kuru üzüm yediğini görmek yüceltileceği sözler duyacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, elindekini de bitireceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, makamının tehlikeye gireceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kuru üzüm yediğini gördüyseniz:

  • Plan veya projelerinizi tümüyle hazır olmadan kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada kuru üzüm yediğini görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm leblebi görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada kuru kara üzüm görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, karalar bağlayacağına inanılır.

Rüyada leblebi ve kuru üzüm görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada fındık ve kuru üzüm görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına inanılır.

Rüyada kuru üzüm vermek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm hoşafı görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada kuru sarı üzüm görmek üzüleceğine, pişman olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments