Rüyada kuru sarı üzüm görmek

Rüyada kuru sarı üzüm görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, şükrederek yaşayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru sarı üzüm gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin iyi taraflarını görmeye çalışıyorsunuz.

Rüyada kuru sarı üzüm yemek yenileceğine, başarıyla geleceğine işarettir.

Rüyada sarı kuru üzüm görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru sarı üzüm görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı kuru üzüm yemek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada fındık ve kuru üzüm görmek hep dua edeceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada çekirdekli kuru üzüm yemek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kırmızı kuru üzüm görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kuru üzüm görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments