Rüyada fındık ve kuru üzüm görmek

Rüyada fındık ve kuru üzüm görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine inanılır.

Rüyada fındık ve kuru üzüm gördüyseniz:

  • Bazı planlarda ya da işlerinizde ani gelişmeler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada fındık ve kuru üzüm görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kuru fındık toplamak büyük bir maddi kayba uğranacağına, haksızlıklara uğranılacağına delalet eder.

Rüyada kuru fındık görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada fındık üzüm görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada fındık üzüm yemek istenen her şeye sahip olunacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada kuru üzüm vermek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru kara üzüm görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm satın almak elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments