Rüyada kuru üzüm leblebi görmek

Rüyada kuru üzüm leblebi görmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, moral bulacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm leblebi gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya alışılmadık şeyler veya yerler ilginizi çekebilir.

Rüyada leblebi ve kuru üzüm görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, belki ölümler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm leblebi yemek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru üzüm leblebi görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada leblebi üzüm görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz leblebi görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada leblebi istemek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada leblebi yemek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada leblebi vermek hasta ise bakacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments