Rüyada kuru üzüm vermek

Rüyada kuru üzüm vermek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, mallarının da hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm vermek gördüyseniz:

  • Romantik planlar söz konusu olabilir.

Rüyada kara kuru üzüm görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada leblebi ve kuru üzüm görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara üzüm kurusu görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru üzüm hoşafı görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada kuru siyah üzüm yemek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulur.

Rüyada üzüm kurusu görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kuru üzüm görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına tabir olunur.

Rüyada çuvalla kuru üzüm görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments