Rüyada kuru fasulye satmak

Rüyada kuru fasulye satmak rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, dik durmaya çalışacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye satmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal yaşamınızı veya işinizi ilgilendiren önemli başlıklarda bazı fikirleriniz iyice netleşmeye başlayabilir.

Rüyada kuru fasulye satmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına işarettir.

Rüyada fasulye satmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil fasulye satmak çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, işlerinin çok açılacağına delalettir.

Rüyada kuru fasulye ıslatmak yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işarettir.

Rüyada etli kuru fasulye yemek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işarettir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kuru fasulye satın almak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pirinç ve kuru fasulye görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments