Rüyada etli kuru fasulye yemek

Rüyada etli kuru fasulye yemek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine inanılır.

Rüyada etli kuru fasulye yemek gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyorsunuz, yüksek sesli kararlar almadan önce biraz bekleyin, çok yakında tüm gerçekleri öğrenebilirsiniz.

Rüyada etli kuru fasulye yemeği görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada etli kuru fasulye yemek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, her isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada etli kuru fasulye görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada etli kuru fasulye pişirmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye yemeği yemek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemeği pişirmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek gelir kaynaklarının kuruyacağına, işlerinin çok açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemek hayırlı bir yola çıkılacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments