Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek para sahibi olacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, daha bir sevileceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, dinde tartışmaya, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerle karşılaşsanız da, sonunda nerede durmak istediğinize karar vermiş olabilirsiniz.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmemiş kuru fasulye görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş taze fasulye yemek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalettir.

Rüyada kuru fasulye yemek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, başının belaya girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada etli kuru fasulye yemeği görmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments