Rüyada kuru bitki görmek

Rüyada kuru bitki görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, sorunları başarıyla çözmeye, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru bitki gördüyseniz:

  • Aniden gelişebilecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atacaksınız.

Rüyada kuru bitki görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yeşil bitki almak zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada bitki sulamak sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye bitkisi görmek haklılığının anlaşılacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına alamet eder.

Rüyada konuşan bitki görmek üzüntülerin gideceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada mavi bitki görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine delalet eder.

Rüyada bitki ekmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyüyen bitki görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments