Rüyada bitki sulamak

Rüyada bitki sulamak arabasını ve toprağının olacağına, umutlarını kaybedeceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada bitki sulamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aslında neler olup bittiğini anlamanız zor olabilir.

Rüyada saksıda bitki sulamak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil bitki sulamak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada bitki sulamak onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına işaret eder.

Rüyada filizlenmiş bitki görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kekik bitkisi görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyüyen bitki görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, parasının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bitki çayı içmek donanımlı kılacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine inanılır.

Rüyada filizlenen bitki görmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments