Rüyada mavi bitki görmek

Rüyada mavi bitki görmek şöhretli biri olunacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi bitki gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden farketmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Rüyada mavi bitki görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına delalet eder.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yeşil fasulye bitkisi görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına işarettir.

Rüyada çiçeksiz bitki görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bitki dikmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bitki sulamak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, akıl vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada salon bitkisi görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada salatalık bitkisi görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments