Rüyada kolundan kurşunla vurulmak

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine işaret eder.

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Kurtulmak istediğiniz iş, sorumluluk, ilişki veya görevler olabilir.

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine alamet eder.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşunlanarak vurulmak bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kurşunlanmak vurulmak sevinçli bir haber alınacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada tek kurşunla vurulmak karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına tabir olunur.

Rüyada kurşun vurulduğunu görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments