Rüyada kurşunla vurulan birini görmek

Rüyada kurşunla vurulan birini görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, büyük bir adım atılacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, kazancın artacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalet eder.

Rüyada kurşunla vurulan birini gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki değişiklikler özel yaşamınızı da etkileyebilir.

Rüyada kurşunla vurulup ölmemek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, şansının bahtının açılacağına işarettir.

Rüyada kurşunla vurulan birini görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşunla vurulup ölmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, evlatlarının hayrını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada vurulmuş ceylan görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına inanılır.

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına tabir olunur.

Rüyada adam vurulmasını görmek allah katında günahlarının affolacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını vurulurken görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına yorulur.

Rüyada silahla vurulup ölmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments