Rüyada adam vurulmasını görmek

Rüyada adam vurulmasını görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada adam vurulmasını gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız bir süreç olabilir.

Rüyada adam vurulmasını görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına tabir olunur.

Rüyada vurulmuş adam görmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, refahının ve varlığının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulan adam görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, alım gücünde yükselme olacağına inanılır.

Rüyada vurularak öldüğünü görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına delalettir.

Rüyada vurulan görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurularak ölmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu vurulmuş görmek ayıplı yolara sapacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulan birini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments