Rüyada arkadaşını vurulurken görmek

Rüyada arkadaşını vurulurken görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kimseye borçlanmayacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, dişe diş savaşacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını vurulurken gördüyseniz:

  • bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada arkadaşını vurulurken görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine yorulur.

Rüyada başkasının vurularak öldüğünü görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına işarettir.

Rüyada vurulmuş insan görmek başarıdan başarıya koşacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına inanılır.

Rüyada silahla vurulup ölmemek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi vurulurken görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, bekârlığına da veda edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vurulmuş at görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurulup kan görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine alamet eder.

Rüyada babayı vurulmuş görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments