Rüyada küpe ve bileklik görmek

Rüyada küpe ve bileklik görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada küpe ve bileklik gördüyseniz:

  • İletişim ağınızdan faydalanmanız yeni ilgi alanları edinmenizi veya aradığınız alanlarda destek bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada küpe ve bileklik görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Rüyada bileklik taktığını görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada birine bileklik takmak büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın bileklik hediye etmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine işarettir.

Rüyada kolye bileklik görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileklik taktığını görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kolunda altın bileklik görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada bileklik almak hem de çok üzüleceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments