Rüyada altın bileklik hediye etmek

Rüyada altın bileklik hediye etmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine yorulur.

Rüyada altın bileklik hediye etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana alın.

Rüyada altın bileklik hediye etmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, evliliğinde mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine yorulur.

Rüyada birinden bileklik hediye almak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada hediye bileklik almak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bileklik hediye etmek yeni bir iş bulacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalet eder.

Rüyada bileklik hediye edildiğini görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kolunda altın bileklik görmek aradığı kişiyi bulacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada altın yüzük bileklik görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments