Rüyada kuma yatmak

Rüyada kuma yatmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada kuma yatmak gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişiler olsa dahi, siz, olayları daha da hararetlendirmemek için gayret göstermelisiniz.

Rüyada kuma yatmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada ayakları kuma gömmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuma bulanmak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada üzerine kuma getirmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada kuma gömülmek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulur.

Rüyada birine kuma gitmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Rüyada denizde kuma gömülmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments