Rüyada birine kuma gitmek

Rüyada birine kuma gitmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına alamet eder.

Rüyada birine kuma gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yaptıkları yanlışlar konusunda uyarmaya çalışmanız gergin diyaloglara neden olabilir.

Rüyada birine kuma gitmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuma gitmek korkularını yeneceğine, tatsız durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuma gittiğini görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına işaret eder.

Rüyada kuma olduğunu görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kendini kuma olarak görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, bunun da geleceğine delalet eder.

Rüyada kuma battığını görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine delalettir.

Rüyada kuma düşmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına işaret eder.

Rüyada kuma atlamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments