Rüyada kuma getirmek

Rüyada kuma getirmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, çok daha iyi günler göreceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına yorulur.

Rüyada kuma getirmek gördüyseniz:

  • Ya da çok mantıklı görünmeyen beklentileriniz söz konusu olabilir.

Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada üstüne kuma getirmek adının her yerde geçeceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine yorulur.

Rüyada eşine kuma getirmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına tabir olunur.

Rüyada üzerine kuma getirmek ortaklarla aranın bozulacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek bol şanslı bir döneme girileceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuma getirmek malının ve gelirinin çoğalacağına, büyük kazançlar sağlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments