Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek

Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek gördüyseniz:

  • Unutulan eşyalar, kayıp evraklar, karışan anahtarlar, yanlış epostalar v.b türünde işler zorlayıcı olabilir.

Rüyada eşine kuma getirmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada kuma getirmek allah katında yükseleceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada üzerine kuma getirmek yanlış adımlar atacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments