Rüyada eşine kuma getirmek

Rüyada eşine kuma getirmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, gururlandıracak işler yapacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine işarettir.

Rüyada eşine kuma getirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza ya da sevgi içerikli ilişkilerinize zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, anne babayla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek konfor içinde yaşayacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşine kuma getirmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işarettir.

Rüyada üstüne kuma getirmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine tabir olunur.

Rüyada kuma getirmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments