Rüyada kum birikintisi görmek

Rüyada kum birikintisi görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum birikintisi gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişiyle yapılan iş birlikleri, ortaklıklar ya da kurulan ilişkiler fayda getireceği gibi, mücadele içeriyor da olabilir.

Rüyada kum birikintisi görmek yüksek diploma alacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz su birikintisi görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli su birikintisi görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine yorulur.

Rüyada tertemiz su birikintisi görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işaret eder.

Rüyada yolda su birikintisi görmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kan birikintisi görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada su birikintisinden atlamak allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada su birikintisine basmak büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments