Rüyada küçük şehir görmek

Rüyada küçük şehir görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, yükseldikçe yükseleceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine tabir olunur.

Rüyada küçük şehir gördüyseniz:

  • Olumsuz yaklaştığınız ayrıntı veya konuları şimdilik açıklamamanızda fayda var.

Rüyada küçük şehir görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına delalet eder.

Rüyada başka şehirde gezmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük şehirde olduğunu görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şehir dışına çıkmak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehire taşınmak ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada bir şehire gitmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Rüyada şehir içi otobüse binmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, makam ve rızık sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık şehir görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments