Rüyada karanlık şehir görmek

Rüyada karanlık şehir görmek bilgi sahibi olacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık şehir gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemek veya tartışmaların büyümesine neden olmamak için gayret göstermeniz gerekebilir.

Rüyada karanlık şehir görmek başarılı ve kazançlı olacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada terkedilmiş şehir görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada şehir gezmek lüks şekilde yaşayacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada büyük şehir gezmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına inanılır.

Rüyada şehirlerarası yolculuk yapmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada başka bir şehirden ev almak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir şehire taşınmak büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada şehir dışına gitmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments