Rüyada küçük sarı kedi görmek

Rüyada küçük sarı kedi görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada küçük sarı kedi gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız diğer kişilere sıkıcı gelmeye başlayabilir.

Rüyada küçük sarı kedi görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına işaret eder.

Rüyada siyah küçük kedi görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada küçük kediler görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada küçük kedi öldürmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada beyaz küçük kedi görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük yavru kedi görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işarettir.

Rüyada küçük beyaz kedi görmek allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine delalettir.

Rüyada küçük kara kedi görmek ön plana çıkacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments