Rüyada küçük kedi öldürmek

Rüyada küçük kedi öldürmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, ticarette zarar edeceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, onlara çok bağlı olacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, yeniden bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada küçük kedi öldürmek gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da bazı büyük alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada küçük kedi öldürmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada çok küçük kedi görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kara kedi görmek çok önemli noktalara geleceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük beyaz kedi yavrusu görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine inanılır.

Rüyada küçük siyah kedi görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına alamet eder.

Rüyada küçük kedi sevmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kedi görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalettir.

Rüyada küçük yavru kedi görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments