Rüyada küçük yavru kedi görmek

Rüyada küçük yavru kedi görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada küçük yavru kedi gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sözlerini tutmaları konusunda uyarabilirsiniz.

Rüyada küçük beyaz kedi yavrusu görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük yavru kedi görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük kedi yavruları görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine inanılır.

Rüyada küçük yavru köpekler görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine yorulur.

Rüyada küçük fil yavrusu görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük köpek yavrusu görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük köpek yavrusu sevmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada küçük ördek yavrusu görmek yeni yollara girileceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments