Rüyada küçük gemiye binmek

Rüyada küçük gemiye binmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, tövbe etmeden vefata, şansın kaçacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük gemiye binmek gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yöntemler veya kurallara uymamanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada küçük gemiye binmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük gemi görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş gemisine binmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına rivayet eder.

Rüyada yanlış gemiye binmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, ağlayacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle gemiye binmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski bir gemiye binmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz üzerinde gemiye binmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada hızlı giden gemiye binmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments