Rüyada küçük gemi görmek

Rüyada küçük gemi görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük gemi gördüyseniz:

  • İş hayatınızı içeren ilişkilerinizde rahatlama başlıyor.

Rüyada küçük gemi görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük gemiye binmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, elin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada geminin karaya çıktığını görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine tabir olunur.

Rüyada batan gemiden kurtulmak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulur.

Rüyada dalgalı deniz ve gemi görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada gemiden karaya atlamak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada denizin içinde gemide olmak yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine inanılır.

Rüyada gemi güvertesi görmek atılan adımların zarar getireceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments