Rüyada yanlış gemiye binmek

Rüyada yanlış gemiye binmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada yanlış gemiye binmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler hayatınızı olumlu etkileyebilir.

Rüyada yanlış gemiye binmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yanlış arabaya binmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, başarıların çoğalacağına işarettir.

Rüyada yanlış dolmuşa binmek bir sebeple başka yollar aranacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine tabir olunur.

Rüyada yanlış minibüse binmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına inanılır.

Rüyada yanlış otobüse binmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yanlış uçağa binmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlış vapura binmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanlış trene binmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments