Rüyada savaş gemisine binmek

Rüyada savaş gemisine binmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına delalet eder.

Rüyada savaş gemisine binmek gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla gayret gösterirseniz o kadar kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada savaş gemisine binmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet eder.

Rüyada gemi savaşı görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, eğlence ve renk geleceğine inanılır.

Rüyada denizde savaş gemileri görmek her istediğini alabileceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına rivayet eder.

Rüyada denizde savaş gemisi görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına yorulur.

Rüyada savaş gemileri görmek başarılarının kalıcı olacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaş uçağına binmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemiye binmek ve inmek büyük bir yenilgi alacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yelkenli gemiye binmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments