Rüyada kör adam görmek

Rüyada kör adam görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kör adam gördüyseniz:

  • Öğrenebilmek için denemeniz gerekiyor.

Rüyada kör bir adam görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözü kör adam görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada kör adamla evlenmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine yorulur.

Rüyada kör bir adamla evlenmek zararların telafi edileceğine, hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kör bi adam görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kör adama yardım etmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına delalettir.

Rüyada kör yaşlı adam görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments