Rüyada köprü kurmak

Rüyada köprü kurmak toplumda yükseleceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köprü kurmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları iddialı veya açıkça dile getirmeniz tartışmalara neden olabilir veya sizi garip bir durumda bırakabilir.

Rüyada köprü kurmak problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalettir.

Rüyada yeni iş kurmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hayal kurmak soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine alamet eder.

Rüyada soba borusu kurmak büyük atılımlar yapılacağına, sevilen birinin geleceğine rivayet eder.

Rüyada pusu kurmak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatak kurmak kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına işaret etmektedir.

Rüyada birine sofra kurmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliye sofra kurmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments