Rüyada yatak kurmak

Rüyada yatak kurmak başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, onlara sanat öğreteceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada yatak kurmak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada yatak kurmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına delalettir.

Rüyada masa kurmak can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada ordu kurmak hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakana sofra kurmak gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına alamet eder.

Rüyada iftar sofrası kurmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birine sofra kurmak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada akvaryum kurmak ele geçecek haram mal ve paraya, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eve soba kurmak her açıdan farklılıklar olacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments