Rüyada pusu kurmak

Rüyada pusu kurmak yenilenme yaşayacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, günahlarından tövbe etmeye, korkularının sona ereceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada pusu kurmak gördüyseniz:

  • Belli konuların bıktırana kadar üzerine gitmek gözünüze oluruna bırakmaktan daha iyi görünebilir.

Rüyada pusu kurmak umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına işaret eder.

Rüyada pusuya düşürülmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, çok daha fazla adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada pusuya düşmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi işini kurmak geçim derdinin biteceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına işarettir.

Rüyada eve soba kurmak doğruluğu bulacağına, kem gözlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkan kurmak sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yeni bir iş kurmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada birine sofra kurmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments