Rüyada hayal kurmak

Rüyada hayal kurmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayal kurmak gördüyseniz:

  • Gitmeniz gereken yerlere ulaşabilmek için gerekenden biraz daha erken yola çıkmanızda fayda var.

Rüyada hayal kurmak mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada hayal etmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada hayal görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kendi hayalarını görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, büyük bir makama geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayallerini görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayal kurduğunu görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayalarını görmek her şeyin ters gideceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada hayal kırıklığı yaşamak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments