Rüyada yeni iş kurmak

Rüyada yeni iş kurmak bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, kısmetlerinin kapanacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, mal mülk kazanacağına delalet eder.

Rüyada yeni iş kurmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğiliminde olabilir veya evde sorun yaratabilecek konulara dahil olabilirsiniz.

Rüyada yeni iş kurmak ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir iş kurmak içinin ferahlayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine inanılır.

Rüyada iş kurmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kendi işini kurmak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada ortak iş kurmak yaşadığı darlığın son bulacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına rivayet eder.

Rüyada işyeri kurmak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada yeni ev kurmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, isyan edeceğine delalet eder.

Rüyada yeni bir ev kurmak atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments