Rüyada köpeğin gözünü çıkarmak

Rüyada köpeğin gözünü çıkarmak başarıya giden yolların açılacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, hastalıkların uzak duracağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yaşam standartlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin gözünü çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerin, işlerin veya planların olumlu olumsuz yanlarını hesaplamayı bırakıp bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada köpeğin gözünü çıkarmak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada göz çıkarmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, ticaretinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada gözlerini çıkarmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına delalet eder.

Rüyada birinin gözünü çıkarmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada başkasının gözünü çıkarmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birinin gözlerini çıkarmak bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada gözünden kıl çıkarmak işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünü çıkarmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments