Rüyada gözlerini çıkarmak

Rüyada gözlerini çıkarmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, modern insanlarla tanışılacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, hastalıkların iyileşeceğine işarettir.

Rüyada gözlerini çıkarmak gördüyseniz:

  • Diğerlerini yönlendirmek, sizi anlamalarını sağlamak veya istediğiniz konularda başarı sağlamak işi size düşüyor.

Rüyada gözünden solucan çıkarmak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden çapak çıkarmak hayat standartlarının yüksek olacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına delalet eder.

Rüyada gözlerini çıkarmak geçim derdine düşmeyeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözü çıkarmak rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi gözü çıkarmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada gözünden bir şey çıkarmak güzel günlerine gölge düşeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gözünü çıkarmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin gözünü çıkarmak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments