Rüyada gözünü çıkarmak

Rüyada gözünü çıkarmak sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünü çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizinle hiç bir ilişkisi olmasa bile çevrenizdeki kimseler yüzünden bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Rüyada göz çıkarmak kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü çıkarmak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, kişinin kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada gözünden kıl çıkarmak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına delalet eder.

Rüyada kedinin gözünü çıkarmak güzel haberlerin alınacağına, aile içinde de bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada birinin gözünü çıkarmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, düzenin kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi gözünü çıkarmak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine alamet eder.

Rüyada başkasının gözünü çıkarmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünden iğne çıkarmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments