Rüyada asansöre binip yükselmek

Rüyada asansöre binip yükselmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, güçlükle elde edilecek başarı, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, zor durumda bırakacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Rüyada asansöre binip yükselmek gördüyseniz:

  • Ruhsal hastalıklara açıksınız.

Rüyada asansöre binip yükselmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına alamet eder.

Rüyada uçağa binip yükselmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansöre binip inmek iş ve mekan değiştireceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, ününün çoğalacağına inanılır.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalet eder.

Rüyada asansöre binip uçmak şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada asansöre binip çıkmak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada asansörde yükselmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments