Rüyada asansöre binip çıkmak

Rüyada asansöre binip çıkmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansöre binip çıkmak gördüyseniz:

  • Plansız değişikliklerin istenmeyen sonuçları olabilir.

Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak edilen duaların karşılığını bulacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına alamet eder.

Rüyada asansöre binip çıkmak ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek elinin bolluk göreceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansöre binip inmek kendisini mutsuz edeceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada asansöre binip yükselmek mutluluğunun büyüyeceğine, işlerin yoluna sokulacağına alamet eder.

Rüyada asansöre binip uçmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada bisiklete binip kaçmak mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada gemiye binip kaçmak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments