Rüyada asansöre binip inmek

Rüyada asansöre binip inmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, elindekileri de yitireceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansöre binip inmek gördüyseniz:

  • İlerlemenizi engellemeye çalışan ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine tabir olunur.

Rüyada asansöre binip inmek kariyer planının altüst olacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine rivayet eder.

Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansöre binip uçmak herkesin istediği bir kariyeri olacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada asansöre binip yükselmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansöre binip çıkmak isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine delalet eder.

Rüyada trene binip inmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüse binip geri inmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments