Rüyada konuşan geyik görmek

Rüyada konuşan geyik görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sevilip sayılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada konuşan geyik gördüyseniz:

  • Gücünüzü veya yaratıcılığınızı gösteremeyeceğiniz seçimler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada konuşan geyik görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada geyik avladığını görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada geyiğe binmek ün sahibi olacağına, maddi zararının giderileceğine yorulur.

Rüyada hasta geyik görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine inanılır.

Rüyada geyik yavrusu görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada yüzen geyik görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, her geçen gün başarıların artacağına işaret eder.

Rüyada kar ve geyik görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, iş yeri sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik ve kurt görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments