Rüyada kar ve geyik görmek

Rüyada kar ve geyik görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, çok para kazanacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar ve geyik gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız mümkündür.

Rüyada kar ve geyik görmek masrafların altında kalacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan geyik görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada geyiğe binmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ren geyik görmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde geyik görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada geyik görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalet eder.

Rüyada geyikten kaçmak mallarının artacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments