Rüyada geyik avladığını görmek

Rüyada geyik avladığını görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine yorulur.

Rüyada geyik avladığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, komşular veya akrabalar hayatınızı kolaylaştıracak önerilerde bulunabilir.

Rüyada geyik avlamak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalet eder.

Rüyada geyik avladığını görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine tabir olunur.

Rüyada geyik sevmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada geyik ölüsü görmek kendisine olan güveninin azalacağına, hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada zıpkınla balık avlamak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük balık avlamak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karatavuk avlamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada geyik doğurmak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments