Rüyada asansörde kalan birini kurtarmak

Rüyada asansörde kalan birini kurtarmak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, hayatından çıkaracağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada asansörde kalan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli teklif, öneri veya davetleri kabul ya da reddetme konusunda kararsız kalabilirsiniz veya bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada asansörde kalan birini kurtarmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörde kalan birini görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına tabir olunur.

Rüyada hamile kalamadığını görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalaşnikofla ateş etmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine yorulur.

Rüyada kalaşnikof silah görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına inanılır.

Rüyada hamile kalacağını öğrenmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza rivayet eder.

Rüyada gebe kalamamak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kalamamak kazancın günden güne daha da arttırılacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments