Rüyada gebe kalamamak

Rüyada gebe kalamamak elinin dara düşmeyeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada gebe kalamamak gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bir şeyler yapmasını veya işlerinizi halletmesini beklemeyin.

Rüyada gebe kalamamak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına yorulur.

Rüyada kalacak yer bulamamak şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada hamile kalan birini görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, sıkıntılarını çözeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kalacağını duymak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada kalaşnikofla ateş etmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kalacağını görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada toprak altında kalan birini görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işaret eder.

Rüyada asansörde kalan birini görmek rahatının kaçacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments